Chat with us, powered by LiveChatZu Audio

Omen MK2

OBS!!! ZU AUDIO har droppet alt distribution, og sælger derfor KUN direkte i fremtiden. Der kommer ikke mere ZU til Danmark. De sidste to sæt Omen Mk2 vi har på lager er 100% nye og har aldrig været pakket ud. Det er sidste chance for at få fingre i et sæt ZU højtalere til en skarp pris. I fremtiden bliver det betragteligt dyrere, fordi man selv som kunde skal stå for importen fra USA. Slå til nu inden det bliver dyrt!

Splitting your cash between your lifestyle outside and your lifestyle inside just got a whole lot louder!

Omen er den helt rigtige højttaler for langt størstedelen af musikjunkier, som leder efter en fantastisk lydgengivelse, uden det kræver, at man skal ud og sælge både sit TV og cykel for at få råd.

Omen er en imponerende performer, som giver en exceptionel musikalsk oplevelse. Den er super ærlig og ægte i sin lyd, med den selvfølgelig karakteristiske Zu-lyd. Det kan beskrives meget godt med ærligheden og gennemsigtigheden der giver en form for live-like sound, som du ganske enkelt ikke får ved en traditionel højttaler. Omen har heller ikke noget delefilter (Sean Casey, grundlæggeren beskriver dem som “tonekillers”), men blot en kondensator i diskantnetværket. Det betyder, at du faktisk har direkte kobling fra forstærkerens udgangstrin og direkte i enhederne. På den måde opnås en hurtighed og en dynamik der på ingen måde kan sammenlignes med en traditionel bygget højttaler. Det ville være som at sammenligne en Ferrari med en Peugeot. Slagkraften, farten, præcisionen og køreglæden er bare på et andet niveau.

Omen er heller ikke kræsen når det kommer til elektronik eller placering. Der skal ikke bruges oceaner af tid på justeringer- de lyder formidabel lige ud af kassen og med en følsomhed på hele 97dB, så kan den matches med faktisk alle slags forstærkere.

DKK20,000.00

Ryd
Delbetaling
1.000 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 20.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.000 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 20.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): ZUOMENMK2DK Kategorier: ,

FRI FRAGT I HELE EU

PRISEN ER FOR ÉT SÆT

Zu Audio – Omen MK2

Tekniske Specifikationer

Vælg farve

Dead Black Maple, Starlight

Frekvensområde

35 – 25 kHz

Følsomhed

97 dB-SPL 1W, 1m

Impedans

12 Ohm

Forstærker interval

4 – 300 watt

Mål

915mm x 305mm x 305mm (HxBxD)

Vægt

24 kg pr. højttaler

Anmeldelser

In terms of the OMEN’s sound quality the best way to describe it is seamless. Those of you unfamiliar with full-range drivers should do yourselves a favor and hear one properly implemented in a loudspeaker such as the OMEN, for it is a thing of beauty

Læs anmeldelsen her >

 

Hometheater Review

After a week of breaking them in it became apparent they were a very special speaker. I ended up selling my main speakers which were Stereophile B-rated speakers featuring tweeter, midrange and three woofers in each tower.

Læs anmeldelsen her >

 

Bob Fifik

“They personally introduce you to the artist who is living, breathing, working and engaging you with their joy, sadness, anger, pride,love, hate and opinion intact. This is music so close, it is almost an exchange of inner secrets from the artist to you.”

Læs anmeldelsen her >

 

DARKO Audio