Chat with us, powered by LiveChatZu Audio

Omen Dirty Weekend MK2

BEMÆRK! Dirty Weekend er ikke en fast vare i Zu’s program, men en speciel model der frigives 2-3 gange årligt. Derfor er der heller ikke nogen garanti for, at vi kan få fingre i dem, så det er med at slå til når muligheden er der. Følg med og hold godt øje med vores lagerstatus

Omen Dirty Weekend er ganske enkelt en no-brainer! Den er nu udstyret med præcis samme nanotech fuldtoneenhed og diskant, som i standardudgaven Omen Mk2. Der er nedjusteret på andre fancy parametre for at holde prisen nede, men performance oppe.

Dirty Weekend er en yderst musikalsk gulvhøjttaler der vil performe på meget højt niveau, i en hvilken som helst stue. Du skal heller ikke bekymre dig om den kan spille med din forstærker. For med sin 12 ohms enhed og med en følsomhed på 97dB, kan den matches med en hvilken som helst forstærker eller receiver – moderne eller vintage og lyde fantastisk.

Omens design er klassisk højttalerdesign, som vi altid har kendt det. En super fed retro stil der vil klæde ethvert boligmiljø og som samtidig giver absolut mest lyd for pengene. Omen højttalere er ganske enkelt det bedste Zu Audio kan lave uden at begå beklagelige kompromiser i performance eller materialer.

DKK14,999.00

Ryd
Varenummer (SKU): ZUODWMK2DK Kategori:

FRI FRAGT I HELE EU

BEMÆRK! KUN 2 SÆT PÅ LAGER

PRISEN ER FOR ÉT SÆT

Zu Audio – Omen Dirty Weekend MK2

Tekniske Specifikationer

Frekvensområde

35 ~ 25 kHz

Følsomhed

97 dB-SPL 1W, 1m

Impedans

12 Ohm

Forstærker interval

4 ~ 300 watt

Mål

915mm x 305mm x 305mm (HxBxD)

Vægt

24 kg pr. højttaler

Anmeldelser

As for value, these Zu Omen Dirty Weekenders just can’t be beat. Right now, I think they represent one of the best overall values I’ve ever encountered in high-end audio.

Læs anmeldelsen her >

 

Part Time Audiophile

When you get the chance to crank the volume the speaker’s stature looms large. Man, it breathes life into music, live rock recordings showcase what this speaker does so right.

Læs anmeldelsen her >

 

Cnet | Steve Guttenberg

Ok, so what do these things do with music? In a word, the Zu Omens make music that sounds like music, they reveal the soul of the music, perhaps even the soul of the musician, at least as revealed by his or her artistry

Læs anmeldelsen her >

 

Sounds Good | Mike Quinn