Chat with us, powered by LiveChatZu Audio

Event S/PDIF

Event S/PDIF er et 75Ω koaksialkabel designet fra bunden (selvfølgelig med hjælp fra prominente Tesla, Feynman og andre) for at understøtte AES3-ubalanceret specifikationer. Designet sikrer den mest uberørte håndtering af signalet og beskytter det transmitterede signal fra RF og ESD.

OG JA- vi synes, dette er det fineste og bedste S/PDIF-kabel nogensinde. Men husk- det er stadig bare et kabel, og intet kabel vil kunne redde dig fra en dårlig lydende DAC eller en ubalance i dit system.

THE MAGIC, THE DETAILS

Designet og opbygningen af dette kabel er unik inden for både den elektromagnetiske funktion og selve materialepalletten. For eksempel er det dielektriske rum (mellemrum mellem signalleder og jord) helt unikt bestående af Teflon, kulstof, Dacron og luft, hvilket realiserer en permittivitet (en materiale-afhængig værdi der angiver, hvordan et elektrisk felt spreder sig), der er betragteligt mindre end Teflon alene.
Ved at balancere materialerne i det dielektriske rum, sammen med leder og jordforhold, så giver det et koaksialkabel med meget høj udbredelseshastighed. Kvaliteten af konstruktionen og kontrolovervejelserne i selve ingeniørarbejdet, sikrer også et meget ensartet kabel, så du kan vælge præcis den længde du har brug for uden at gå på kompromis med lydkvaliteten og den generelle performance.

kr.2,199.00kr.2,999.00

Delbetaling
110 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 2.199 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 110 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.199 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): ZUEVESPDIFDK Kategori:

FRI FRAGT I HELE EU

Zu Audio – Event S/PDIF

Tekniske Specifikationer

Anmeldelser