Chat with us, powered by LiveChatZu Audio

Event Power

Event-Power er Zu Audio’s bedste strømkabel til udstyr, der har et højt strømforbrug. Event-Power anbefales til de store forstærkere, men kan også sagtens bruges til andet elektronisk udstyr.

Event Power udmærker sig specielt i kombination med forstærkere, der er tørstige efter strøm. Det er især i denne sammenhæng, teknologien og designet kommer til sin ret. Ud over en meget lav modstand, så har Event Power også meget høj styrke / høj ledningsskærm, for at beskytte dit udstyr, kabel, trådløse signaler og din vekselstrøm mod, at blive ødelagt af elektromagnetiske interferenser. Event Power indeholder ikke nogen filtreringsenheder, men udelukkende en elegant strømkabelteknik, design, konstruktion og terminering.

Ensartede E&M felter og deres forhold til jord giver Zu Audio’s ZuB3™ strømkabler mulighed for virkelig at forbedre lyden fra de fleste elektroniske komponenter i modsætning til mindre konstruerede strømkabler.

kr.4,199.00kr.14,199.00

Delbetaling
210 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 4.199 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 210 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 4.199 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): ZUEVEPOWDK Kategori:

FRI FRAGT I HELE EU

Zu Audio – Event Power

Tekniske Specifikationer

Anmeldelser