Chat with us, powered by LiveChatZMF Headphones

Atrium DEMO

1 STK. TILGÆNGELIG. KØB NU!

OBS!!! Billeder stemmer ikke! ROD og GRILL er i farven kobber. På oversiden af hovedbøjlen, ude på siden under “A” logoet står der “demo” i læderet, da denne var købt hjem som demo til vores butik. Den er 100% fejlfri, komplet ny og aldrig været brugt. Derfor den rigtig gode pris. Ønskes billeder sendt ved interesse, så sig endelig til.

Denne udgivelse af Atrium repræsenterer ZMF’s første siden Vérité Closed (ca. 2019). Atrium bringer alt det ZMF-fans har elsket ved deres eksisterende åbne modeller og tilføjet et nyt udtryk for ZMF’s lyd, der øger de tekniske detaljer, rumlig bevidsthed og nydelse, samtidig med at den bibeholder den naturlige biocel-klang, som høretelefon entusiaster drømmer om.

Atrium [ ey-tree-uhm ]// er et romersk arkitektonisk udtryk, der henviser til et centralt åbent rum, ofte ved indgangen til et rum, typisk med hvælvet eller på anden vis et slags skråloft. Med ZMF Atrium får du deres mest åbne design, som har deres patentanmeldte dæmpningssystem, der fremhæver scenelag, dybde og følelse med en realistisk naturlig klang.

Cherry Wood er standard træsort for Atrium.

Inkluderet:

  • Cherry Wood Atrium med Kobber ROD og GRILL
  • ZMF Stock Braided Cable og OFC Cable (stik: 4-pin XLR + 6,35mm)
  • ZMF Universe Pads (perforated) og Vérité Pads BE² Lambskin (perforated)
  • ZMF ejerskabsbevis / Certifikat
  • Seahorse Case (flightcase)
  • Livstidsgaranti på enhederne

DKK18,000.00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): ZMFATRIUMDK Kategorier: ,

FRI FRAGT I HELE EU

ZMF – Atrium DEMO

Tekniske Specifikationer

Impedans

300 ohm

Enhed

Biocellulose N52 Atrium Tuned Driver

Vægt

490g ± 30g (aluminum chassis, black grille/rods)

Følsomhed

~96dB/mW

Anmeldelser

When evaluating the Atrium, I found myself constantly getting lost in the music. Instead of taking notes, comparing it to other headphones or breaking down songs, I just listened.

Læs anmeldelsen her >

 

Head-Fi.org