Chat with us, powered by LiveChat



VERITY AUDIO

Lakmé – Melodic Richness

DEMO SÆLGES! Står fuldstændig som ny og er kun berørt med hvide stofhandsker. Højtalerne er i komplet sort (matsort kabinet og højglans sort frontplade). Absurd fede højtalere, som nu kan erhverves til en yderst yderst skarp pris!! 

Lakmé er Verity’s nyeste model. I modsætning til mange andre producenter lancerer Verity ikke bare nye modeller unødigt, men kun når der virkelig er skabt noget nyt og værdifuldt.

Med Lakmé har man i ægte Verity ånd rettet fokusset mod deres meget velkendte og populære kabinetkonstruktion, hvor det øverste kabinetmodul (bestående af diskant og mellemtone) er isoleret fra bundkabinettet (bestående af 1 aktiv basenhed, kombineret med 2 passive). Fødderne er ligeledes et nyt tripod system der giver fantastisk isolation fra gulvet, med rig mulighed for perfekt justering.

Som altid med Verity, så er følsomheden på højtalerne høj (91dB 1w / 1m), hvilket giver super fleksibilitet når det kommer til valg af forstærker. Der er stort set frit valg på alle hylder alt efter smag.

Lakmés unikke egenskaber garanterer fremragende akustisk ydeevne på tværs af en bred vifte af rumkonfigurationer og placeringer. Verity valgte en dobbelt-passiv radiatortopologi for nemmere placering i rummet. Dette valg giver et fremragende dynamisk område og øget lufthastighed, hvilket giver fantastisk ydeevne i små til middelstore lytterum.

DKK85,000.00

1 på lager

Delbetaling
4.250 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 85.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 4.250 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 85.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): VERLAKMEDK Kategorier: ,

FRI FRAGT I HELE EU

OBS! PRISEN ER FOR ET SÆT

Verity Audio – Lakmé SORT DEMO

Tekniske Specifikationer

Enheder

1″ (25 mm) SD-2 soft neo ring dome tweeter
5” (127 mm) coated natural paper pulp SD midrange
6″ (152 mm) coated natural paper pulp woofer
2 x 6” (152 mm) coated natural paper pulp radiators

Min. anbefalet effekt

18 watts (8 ohms)

Følsomhed

91 dB @ 2.83Vrms & 1 meter on-axis

Impedans

8 ohms nominal / 4 ohms minimum

Mål

387 x 392 x 1054 mm (BxDxH)

Vægt

54 kg / par

Anmeldelser