Chat with us, powered by LiveChatRogue Audio

RP-9

Med RP-9 forforstærkeren er Rogue Audio’s prisvindende RP-X hardware- og softwareplatform taget til et helt nyt niveau. Fra starten var Rogue Audio’s overordnede designmål rettet mod, at opretholde næsten perfekt signalintegritet sammen med en lav forvrængning og forsvindende lavt støjniveau. Flagskibet RP-9’s innovative og proprietære kredsløb er designet omkring det russiske militærs 6H30P-rør i en balanceret konfiguration, der strækker grænserne for moderne forforstærker-teknologi. Resultatet omsættes til forbløffende detaljer, smoothness og forfining, som effektivt har omdefineret niveauet, der kan forventes fra en forforstærker i referenceklassen.

Inkluderet i designet er en hjemmebiograf bypass, processor-loop, mono-knap og en elegant letlæselig OLED-skærm. Den medfølgende aluminiumsfjernbetjening med 10 knapper, er med til at give yderligere brugervenlighed. Der er også inkluderet en helt fantastisk 2 watt rørbaseret hovedtelefonforstærker. To par XLR-balancerede indgange og tre par RCA-linjeindgange, giver rig mulighed for tilslutning af forskellige kilder, mens to par balancerede udgange og to sæt RCA-variable udgange giver en bred vifte af udgangsmuligheder.

Rogue Audio’s drivende designmål for RP-9 var at sætte en helt ny standard indenfor rørforforstærkerteknologi – de mener, at de har fået succes og er kommet i mål.

kr.69,999.00

Delbetaling
3.500 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 69.999 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 3.500 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 69.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): RARP9DK Kategori:

FRI FRAGT I HELE EU

Rogue Audio – RP-9

Tekniske Specifikationer

Frekvensområde

1Hz – 170KHz +/- 1 dB

Rør

4 x 6H30P

THD

<0.1%

Gain line stage

14 dB (20dB XLR)

Hovedtelefon forstærker

Ja – 2 watt rørbaseret kredsløb

Mål

470mm x 115mm x 432mm (BxHxD)

Vægt

ca. 13,6 kg

Anmeldelser

“I immediately shook my head in a positive way when I switched on the RP-9. I was amazed that the sound could be that much better than my RP-7, which I felt was wonderful.”

Læs anmeldelsen her >

 

Enjoy the Music