Chat with us, powered by LiveChatRogue Audio

Dragon (stereo)

Forestil dig en ny type forstærker, der kombinerer det bedste fra både solid state og rør-teknologi. Et energieffektivt “grønt” design, der ikke kræver rør-bias eller regelmæssig vedligeholdelse. En forstærker med den bløde lækre og organiske lyd, som kun rør kan levere kombineret med dynamik og smæk fra solid state. Forstærkeren findes nu! Kritikere bruger allerede ord som “Banebrydende” og “Revolutionerende” til at beskrive Rogues nye rør/klasse D hybridforstærker.

Denne nye forstærker er meget mere end blot et rørkredsløb placeret foran en klasse D-udgangssektion. Rogue Audios proprietære tubeD™ kredsløbstopologi integrerer faktisk rørsektionen i forstærkeren, hvilket giver den bløde, varme og naturlige lyd, som kun en rørforstærker kan levere. Med næsten uhyggelig nøjagtighed leverer Hydra-forstærkeren en fantastisk dynamik og gennemsigtighed uden nogen af de kantede eller kornede lyd, der ofte ledsages af et solid state-design.

HYDRA VS. DRAGON:
I Dragon benyttes nogle specielle NCore Hypex moduler, som ikke er at finde i Hydra. Det giver en forskel i udgangseffekten. Selve designet, teknologien og opbygningen er fuldstændig identisk. Så det er et spørgsmål om behov. Skal du bruge de ekstra kræfter, så er Dragon det rigtige valg.

DKK34,999.00

Ryd
Varenummer (SKU): RADRAGDK Kategori:

FRI FRAGT I HELE EU

Rogue Audio – Dragon (stereo)

Tekniske Specifikationer

Frekvensområde

10Hz – 20KHz ± 1dB

Udgangseffekt

300 watt pr. kanal ved 8 ohm
500 watt pr. kanal ved 4 ohm

Rør

2 x 12AU7

Indgange

Balanceret (XLR)
Single-ended (RCA)

Mål

458mm x 381mm x 140mm (BxDxH)

Vægt

ca. 17,3 kg

Anmeldelser