Chat with us, powered by LiveChatGigaWatt

PF-1 EVO inkl. PowerSync kabel

PF-1 EVO er den nyeste, modificerede version af den grundlæggende filterstrømskinne, designet til strømfordeling og beskyttelse af lyd- og videosystemer. Den vigtigste forbedring i PF-1 EVO er dens interne kabling, som er baseret på virksomhedens GigaWatt Powerlink kobberkabel OFHC, med 4mm2 tværsnit.

PF-1 EVO er et unikt GigaWatt produkt, fordi den overrasker med sin solide konstruktion og kvaliteten af håndværket. Til en så overkommelig pris vil du opleve en ekstremt positiv effekt på lyden. Strømskinnen er udelukkende lavet af komponenter af meget høj kvalitet og forvrængningen filtreres f.eks. i en RLC-filtreringsblok. Den er bygget ved hjælp af metalliserede polyesterkondensatorer med lav induktans og en IP-kerne (jernpulver). Alle komponenter i filtrene er sølvloddet til en massiv printplade med stort tværsnit af sporene.

Skinnens massive og holdbare chassis er lavet af metal. Dette skaber et perfekt lukket skjold, der beskytter det indvendige filter og strømfordelingssystemet mod RFI-støj. Strømskinnen er også udstyret med et LED-signal, der viser om strømmen er tilgængelig på stikkene.

kr.4,000.00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): GWPF1EVODK Kategorier: ,

FRI FRAGT I HELE EU

GigaWatt – PF-1 EVO m/PowerSync

Tekniske Specifikationer

Stik type

EU (Schuko)

Netspænding

220-240 VAC / 50-60 Hz

Max udgangseffekt

3.680 W

Max strømbelastning

16 A

Optaget impulsstrøm

13.000 A

Mål

420mm x 75mm x 60mm (L x B x H)

Vægt

3,8 kg

Anmeldelser

“Differences in class between the recordings are clear, the system does not slow anything down, but do not dominate the sound. I can tell from my experience, that such a compromise, and audio is art of compromise (as its marriage), is very well chosen”

Læs anmeldelsen her >

 

 

Highfidelity.pl

“The music had the same amount of energy, the snare drum hit decidedly, and the details were not filtered out. PF-1 is worth being recommended”

Læs anmeldelsen her >

 

 

Hi-Fi i Muzyka