Chat with us, powered by LiveChatGigaWatt

PC-3 EVO+

PC-3 EVO+ er en teknologisk avanceret, ny generation strømrenser, designet til at drive og beskytte lyd/videosystemer selv i den absolutte High-End klasse. Denne strømrenser beskytter ikke kun effektivt mod interferens og overspænding, som findes i elnettet i hjemmet, men garanterer også en betydelig forbedring af lydkvaliteten gennem de enheder, som er tilsluttet den.

De vigtigste forskelle ifht. PC-2 EVO+:

  • To-sidede printkort med tykkere spor af sølvbelagt kobber
  • Sendust kernefiltre
  • Forsølvet intern kabling med større tværsnit
  • Spændingsdisplay

PC-3 EVO+ er baseret på en ny filtreringsarkitektur, som derfor også bruger nye komponenter. Den vigtigste nyhed er anti-interferens kondensatorerne og kompensationsbatterierne til bufferkredsløbene, som er fremstillet af firmaet Miflex ud fra GigaWatts specifikationer.

På grund af den forbedrede effektivitet af filtreringskredsløbene, blev de monteret ved hjælp af sølvlodning på massive printplader, der havde otte gange mængden af kobber sammenlignet med standard printplader. Dobbeltlags printkort har meget brede spor lavet af forsølvet kobber med en tykkelse på 280 mikrometer. Interferensen dæmpes ved filtreringsblokke af typen RLC, bygget omkring høj lydkvalitets kondensatorer og Super-MSS (Sendust) kernefiltre.

DKK36,999.00DKK47,999.00

Ryd
Varenummer (SKU): GWPC3DK Kategori:

FRI FRAGT I HELE EU

POWERSYNC KABEL ER STANDARD

Opgradér evt. det medfølgende tilslutningskabel til en bedre model via dropdown menuen

GigaWatt – PC-3 EVO+

Tekniske Specifikationer

Stik type

EU (Schuko)

Netspænding

220-240 VAC 50/60 Hz

Max udgangseffekt

3.680 W

Max strømbelastning

16 A

Optaget impulsstrøm

20.000 A

Mål

440mm x 400mm x 115mm (BxDxH)

Vægt

15,8 kg

Anmeldelser