Chat with us, powered by LiveChatGigaWatt

G-16A 1-polet afbryder

GigaWatt G-16A 1P er en 1-POLET afbryder, som er designet til brug med lavspændings 110-230VAC koblingsudstyr, som et supplerende komponent der beskytter ved overbelastning.

Dette er en ny type afbryder, som besidder en meget større modstand mod værdien af den øjeblikkelige startstrøm (Hi-Inrush) end den udgået model G-C20A 2P-afbryder. Dette er ekstremt vigtigt fordi lyd/videoenheder (især strømslugende effektforstærkere) har forskellige belastningsegenskaber ifht. almindelige husholdningsapparater. Når en forstærker tændes inden for de første millisekunder, kan den strøm, der forbruges af sådan en modtager (startstrøm) være op til 25 gange højere end strømforbruget under normal drift. Den høje startstrøm får kontakterne i sikringer og afbrydere til at brænde og konsekvent beskadige dem.

Kontaktens avancerede konstruktion indeholder et innovativt spolesystem, der har en kerne, der bevæger sig i et ikke-magnetisk rør fyldt med speciel, olieagtig væske. Denne væske kan have forskellige densiteter, hvilket muliggør en præcis regulering af forsinkelseskarakteristikken og styring af frakoblingsprocessen. Afbryderen er designet til at ignorere hurtige, maksimale belastningsændringer, som vil udløse standardbeskyttelse, og aktiveres kun, når sikre værdier overskrides. Dette gør det muligt at tænde startstrømme op til 25 gange højere end den nominelle strøm (400A), hvilket garanterer mange års fejlfri drift.

kr.999.00

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): GWG16A1PDK Kategori:

FRI FRAGT I HELE EU

GigaWatt – G-16A 1P afbryder

Tekniske Specifikationer

Max spænding

250 VAC

Frekvens

50/60Hz

FL amps (in)

16A

Trip amps

20A

Med back-up sikring

Kortslutningskapacitet: Icn 5000A (UL/CSA, VDE)

Uden back-up sikring

Kortslutningskapacitet: Icn 1500A (VDE)

Mål

92mm x 72mm x 19mm

Vægt

0,17 kg

Anmeldelser