Chat with us, powered by LiveChatAUDIO GE

TEDDY

Teddy er Audio GE’s nyeste højttaler. Den udstråler et flot klassisk design med gode enheder, et ekstremt velbygget kabinet og et delefilter af høj kvalitet. Tovejshøjttalere har en fantastisk magi, da der ikke er nogen delefiltre til at ødelægge mellemtonefrekvenserne. Sonisk hælder Teddy til den varmere side af neutral og er et fantastisk billigere alternativ til f.eks. Harbeth. Den er designet til mindre til mellemstore rum. Teddy ser ud, og føles som en mindre højttaler, med kun 95 cm i højden, men som virkelig har PUNCH og attitude, som en markant større højttaler.

Teddy er detaljerig, kraftfuld og i stand til at levere fremragende dynamik. En 10″ Scan-Speak bas/mellemtone-enhed og 1″ Scan-Speak silke dome diskant, bruges sammen med en basrefleksport der er nedadvendt i bunden af højttaleren, som gør Teddy lille, men mægtig. Bas ned til 33Hz er dyb, musikalsk og realistisk. Den udmærker sig ved at levere dyb, dynamisk bas med musikalsk artikulation. Dens letdrevne natur og dybe baspunch er kompatible med langt de fleste forstærkere på markedet.

BEMÆRK!
Teddy tilbydes i utrolig mange forskellige farver. I drop down menuen findes et lille udpluk, af de træfarver vi synes er de flotteste. Teddy er derfor ikke nogen lagervare, og kan kun bestilles efter sit eget ønske om farve. Det betyder også, at man inden køb acceptere, at der ikke er mulighed for returret.
Vi har Teddy i demo, så man kan høre og se dem, og der kan også være mulighed for at prøve dem hjemme i sit eget miljø, hvis det er nødvendigt inden køb.

Se alle farvemuligheder via linket herunder:
https://www.classicveneer.pl/en/modified-veneer/

Ønskes anden farve, end dem vi har i drop down menuen, så slå endelig på tråden.

DKK15,999.00

Ryd
Delbetaling
800 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 15.999 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 800 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 15.999 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Varenummer (SKU): AGETEDDYDK Kategori:

FRI FRAGT I HELE EU

BEMÆRK! SAMME PRIS UANSET FARVEVALG

Audio GE – Teddy

Tekniske Specifikationer

Frekvensrespons

33-26.000 Hz

Impedans

8 Ohm

Følsomhed

89 dB @ 2.83V 1m

Enheder

Scan Speak 2,5cm silke dome diskant
Scan Speak 26cm klassisk paper cone basenhed

Port design

Nedadgående basrefleksport

Garanti

5 års garanti på enheder og delefiltre komponenter

Mål

950 x 340 x 440 mm (HxBxD)

Vægt

Højttaler: 27 kg
Fragtvægt: 29 kg

Anmeldelser

To speak to our heart and hara as centers of feeling relies on what Teddy does so well. To get that and extreme resolution is mostly mutually exclusive. With a lot more money, it could be pursued to some extent but chances are higher that it’ll come at a cost to pleasure. And to call a bear a bear, Teddy is all about pleasure.

Læs anmeldelsen her >

6moons.com

Both our publisher and I had no disagreement in awarding the GE Teddy speakers one of our Exceptional Value Awards for 2021. This is a pair of speakers that allow a tremendous amount of musical engagement at a price everyone can afford.

Læs anmeldelsen her >

The Audiophile Apartment