Chat with us, powered by LiveChatAUDIO GE

Rautilio 80

Rautilio 80 er den mindste gulvmodel i Rautilio serien. Højttaleren er bygget på et to-vejs system, med en “quarter wave” teknologi, som kun fås i denne serie. Bas/mellemtoneenheden er en 18 cm Revelator fra danske Scan Speak, som er i stand til at levere formidabel performance. Selv med dens mindre kabinet, formår den ubesværet, at skabe lækker dyb og dynamisk bas.

Lydbilledet svæver let og elegant mellem højttalerne. Meget kliché agtig, men de forsvinder virkelig! Rautilio 80 tilbyder et særdeles klassisk højttalerdesign med en æstetisk kompakthed, der gør den super nem at integrere i hjemmet. Fantastisk fleksibilitet og en verdensklasse performer, hvor diskant, mellemtone og bas fremkommer utrolig detaljerig.

BEMÆRK!
Rautilio 80 tilbydes i utrolig mange forskellige farver. I drop down menuen findes et lille udpluk, af de træfarver vi synes er de flotteste. Rautilio 80 er derfor ikke nogen lagervare, og kan kun bestilles efter eget personlige ønske om farve. Det betyder også, at man inden køb acceptere, at der ikke er mulighed for returret.
Vi har Rautilio 80 i demo, så man kan høre og se dem, og der kan også være mulighed for at prøve dem hjemme i sit eget miljø, hvis det er nødvendigt inden køb.

Se alle farvemuligheder via linket herunder:
https://www.classicveneer.pl/en/modified-veneer/

Ønskes anden farve, end dem vi har i drop down menuen, så slå endelig på tråden.

DKK15,999.00

Ryd
Delbetaling
800 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 15.999 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 800 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 15.999 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Varenummer (SKU): AGERAU80DK Kategori:

FRI FRAGT I HELE EU

BEMÆRK! SAMME PRIS UANSET FARVEVALG

Audio GE – Rautilio 80

Tekniske Specifikationer

Frekvensområde

36-25000 Hz

Impedans

8 Ohm

Følsomhed

91 dB @ 2.83V 1m

Enheder

Scan Speak 2,5cm silke dome diskant
Scan Speak 18cm Revelator bas/mellemtone

Port design

Bagudvendt basrefleksport

Garanti

5 års garanti på enheder og delefiltre komponenter

Mål

950 x 250 x 400 mm (HxBxD)

Vægt

Højttaler: 18 kg
Fragtvægt: 21 kg

Anmeldelser