Chat with us, powered by LiveChatAUDIO GE

Rautilio 130

Rautilio 130 er flagskibsmodellen i Rautilio-serien. Elegant klassisk design og æstetisk kompakthed. Højtaleren er baseret på en 2-vejs, semi transmissions teknologi, der virkelig er med til at frembringe en kraftfuld og mægtig musikalsk oplevelse.

Højtaleren er bygget op omkring danske Scan-Speak enheder, både i bas/mellemtone enhederne og diskanten. Revelator enhederne er super populære enheder, som benyttes i mange fine højtalere verden over, når den lige skal have et nøk opad i performance, så er det oftest den serie mange vælger. Masser af varme og hygge i lyden, samtidig med et fantastisk rolig og detaljerigt lydbillede.

Rautilio 130 spiller alle genre musik med lethed. Det er en højtaler der præstere på et utroligt højt niveau i en prisklasse, hvor det er til at betale sig fra. Og endnu bedre- prisen er den samme uanset hvilken finish/farve du vælger til højtaleren.

BEMÆRK!
Rautilio 130 tilbydes i utrolig mange forskellige farver. I drop down menuen findes et lille udpluk, af de træfarver vi synes er de flotteste. Rautilio 130 er ikke nogen lagervare, og kan derfor kun bestilles efter eget personlige ønske om farve. Det betyder også, at man inden køb acceptere, at der ikke er mulighed for returret.
Vi har ikke Rautilio 130 i demo pt. men vi bestræber os på over tid, at have alle modeller hjemme, så man kan høre og se dem. Det vil også give mulighed for at prøve dem hjemme i sit eget miljø, hvis det er nødvendigt inden køb.

Se alle farvemuligheder via linket herunder:
https://www.classicveneer.pl/en/modified-veneer/

Ønskes anden farve, end dem vi har i drop down menuen, så slå endelig på tråden.

DKK17,999.00

Ryd
Delbetaling
900 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 17.999 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 900 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 17.999 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Varenummer (SKU): AGERAU130DK Kategori:

FRI FRAGT I HELE EU

BEMÆRK! SAMME PRIS UANSET FARVEVALG

Audio GE – Rautilio 130

Tekniske Specifikationer

Frekvensområde

32-26000 Hz

Impedans

8 Ohm

Følsomhed

93 dB @ 2.83V 1m

Enheder

Scan Speak 2,5cm silke dome diskant
2 x Scan Speak 18cm Revelator bas/mellemtone

Port design

Nedadvendt basrefleksport

Garanti

5 års garanti på enheder og delefiltre komponenter

Mål

1050 x 232 x 400 mm (HxBxD)

Vægt

Højttaler: 30 kg
Fragtvægt: 35 kg

Anmeldelser