Chat with us, powered by LiveChatAUDIO GE

Candeza Mini

Den perfekte højtaler til mindre rum. Candeza Mini er en to-vejs konstruktion, som er kompakt og som kan benyttes effektivt på både standere eller i reolsystemer. Med disse muligheder opnår du fantastisk fleksibilitet og aller vigtigst en formidabel performance. Bassen er musikalsk og realistisk og du kan sammenkoble Candeza Mini med et kæmpe udvalg af forstærkere.

Ligesom Audio GE’s andre modeller, så får du en helt klassisk og tidsløs højtaler, der vil kunne bidrage til utrolige lydsessioner resten af livet. Endnu bedre er det at de kan fås i et ocean af forskellige farver uden det koster ekstra.

BEMÆRK!
Candeza Mini tilbydes i utrolig mange forskellige farver. I drop down menuen findes et lille udpluk, af de træfarver vi synes er de flotteste. Candeza Mini er derfor ikke nogen lagervare, og kan derfor kun bestilles efter eget personlige ønske om farve. Det betyder også, at man inden køb acceptere, at man ikke har mulighed for at benytte sig af returret.

Se alle farvemuligheder via linket herunder:
https://www.classicveneer.pl/en/modified-veneer/

Ønskes anden farve, end dem vi har i drop down menuen, så slå endelig på tråden.

DKK9,999.00

Ryd
Delbetaling
500 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 9.999 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 500 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 9.999 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Varenummer (SKU): AGECANMINIDK Kategori:

FRI FRAGT I HELE EU

BEMÆRK! SAMME PRIS UANSET FARVEVALG

Audio GE – Candeza Mini

Tekniske Specifikationer

Frekvensområde

38-25000 Hz

Impedans

8 Ohm

Følsomhed

89 dB @ 2.83V 1m

Enheder

Scan Speak 2,5cm silke dome diskant
Scan Speak 18cm klassisk papir bas/mellemtone

Port design

Bagudvendt basrefleksport

Garanti

5 års garanti på enheder og delefiltre komponenter

Mål

300 x 235 x 300 mm (HxBxD)

Vægt

Højtaler: 5 kg
Fragtvægt: 7 kg

Anmeldelser