Chat with us, powered by LiveChatAcoustic Signature

Tango Reference

Behandling af det sarte phono-signal er en af de største udfordringer, som forstærkerdesignere står overfor. Derfor er Acoustic Signature Tango Reference utvivlsomt den mest detaljerede phono-forforstærker, de nogensinde har lavet.

Det resonansoptimerede og antimagnetiske chassis lavet af en 70 mm tyk og 22 kg solid aluminiumblok gør det klart, hvor seriøs Acoustic Signature er om denne phono-equalizer. Den overdimensionerede strømforsyning med toroidetransformator er placeret på et separat board, for at sikre den absolut bedste strømstabilitet. Begge enheder er monteret på en speciel afskærmende stålplade for at undgå interferens med phono-signalet.

Tango Reference bruger kun komponenter af høj kvalitet, der vælges individuelt. På denne måde opnår dens semi-aktive RIAA-equalizer ekstremt nøjagtige værdier med en maksimal afvigelse på mindre end 0,1dB fra den ideelle kurve! Det udførlige single-ended output-trin blev designet i klasse A for at garantere minimal forvrængning samt lav brummen og støj – grundlaget for høj opløsning, fascinerende 3D-billeddannelse og involverende musikalitet.

Special features:

  • Phono-forforstærker til MC-, MI- og MM-pickupper
  • Resonansoptimeret og antimagnetisk aluminium chassis
  • Superpræcis RIAA og ekstremt lav forvrængning på grund af komponenter af høj kvalitet og et single-ended output-trin (klasse A)
  • Ekstremt lav brummen og støj på grund af meget korte signalveje
  • Overdimensioneret strømforsyning
  • Subsonisk filter mod lavfrekvente interferenser
  • 4 valgbare forstærkningstrin
  • Justerbar belastningsimpedans via 90-trins DIP-switch

DKK39,999.00

Ryd
Delbetaling
2.000 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 39.999 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 2.000 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 39.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): ASTANREFDK Kategori:

FRI FRAGT I HELE EU

Acoustic Signature – Tango Reference

Tekniske Specifikationer

Forstærkning

MM: 42­dB,
MCH: 54­dB,
MCL: 66­dB

Indgang

RCA, MM/MC kan vælges

Udgang

Ubalanceret RCA

Driftspænding

24VDC (intern strømforsyning)

Kanalseparation

> 92­dB (1­kHz)

S/N Ratio

MM: 89­dB,
MC: 74­dB

Mål

424mm x 244mm x 80­mm (BxDxH)

Vægt

16 kg

Anmeldelser