Chat with us, powered by LiveChatAcoustic Signature

MM3

MM-serien er konstrueret i overensstemmelse med de højeste standarder og er i overensstemmelse med Acoustic Signatures barmhjertige forpligtelse til at levere den mest præcise og nøjagtige gengivelse uden farvning. Vægt og størrelse passer til de mest almindelige pladespillere på markedet i dag. MM-serien giver fremragende kompatibilitet, når den bruges i et stort udvalg af systemer og med en lang række phonoforstærkere.

Acoustic Signatures MM3 moving-magnet pickup er prydet med en Shibata-diamant. Dens slanke, højpolerede profil tillader et meget bredt kontaktområde til væggene i rillerne i vinylen og sikrer derfor utrolig detaljeret gengivelse i hele spektret. Pickuphuset, der bruges til MM3, er fremstillet af Lexan DMX Piano Black, et revolutionerende materiale, der sikrer høj stivhed, samtidig med at uønskede resonanser elimineres. MM3 bruger en speciel opgraderet motor med split-pole-pins, hvor der også benyttes sølvbelagt kobbertråd.

DKK6,499.00

1 på lager

Delbetaling
325 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 6.499 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 325 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 6.499 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): ASMM3DK Kategori:

FRI FRAGT I HELE EU

Acoustic Signature – MM3

Tekniske Specifikationer

Pickup type

Moving-magnet

Stylus type

Nude Shibata

Spolemateriale

Sølvbelagt kobber

Udgangsspænding

(ved 1 kHz, 5 cm/sec.): 5 mV

Kompliance

15 µm/mN

Anbefalet nåletryk

1.5 g (15­mN)

Frekvensområde

20-31,000 Hz

Belastningsmodstand

47 KΩ

Belastningskapacitans

150-300 pF

Anmeldelser