Chat with us, powered by LiveChatAcoustic Signature

MM2

MM-serien er konstrueret i overensstemmelse med de højeste standarder og er i overensstemmelse med Acoustic Signatures barmhjertige forpligtelse til at levere den mest præcise og nøjagtige gengivelse uden farvning. Vægt og størrelse passer til de mest almindelige pladespillere på markedet i dag. MM-serien giver fremragende kompatibilitet, når den bruges i et stort udvalg af systemer og med en lang række phonoforstærkere.

Acoustic Signatures MM2-pickup har en forbedret motor, der giver en øget ydelse på 5,5 mV og en optimal lydgengivelse der også skaber et højt niveau af lydnøjagtighed. Den er udstyret med en Nude Elliptical (nøgen elliptisk) diamant nåleslibning. MM2 tilføjer mere dynamik og opløsning, lyder mere åben og gengiver flere detaljer i forhold til MM1-modellen.

DKK2,999.00

Tilgængelig på restordre

Delbetaling
150 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 2.999 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 150 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): ASMM2DK Kategori:

FRI FRAGT I HELE EU

Acoustic Signature – MM2

Tekniske Specifikationer

Pickup type

Moving-magnet

Stylus type

Nude Elliptical (nøgen elliptisk)

Spolemateriale

Kobber

Udgangsspænding

(ved 1 kHz, 5 cm/sec.): 5.5 mV

Kompliance

20 µm/mN

Anbefalet nåletryk

1.8 g (18 mN)

Frekvensområde

20-25,000 Hz (ved -3dB)

Belastningsmodstand

47 KΩ

Belastningskapacitans

150-300 pF

Anmeldelser