Chat with us, powered by LiveChatAcoustic Signature

Double X NEO

Det elegante udseende gør alene Double X til en yderst attraktiv pladespiller, som nyder stor popularitet verden over. Double X har altid stået for den perfekte syntese af moderne teknologi og klassisk design. Double X NEO fortsætter denne tradition, men hæver blot niveauet til uanede højder, som ingen pladespiller i denne prisklasse nogensinde har opnået.

  • Nærmest lydløs AC-motor med ekstern, superstabil multispændingsforsyning
  • Integreret digital motor controller
  • Innovativt AVC- system niveau 1 (Anti-Vibration Control)
  • Ultrapræcis, ekstremt stiv og robust DTD ® -bærende med diamantbelagt spindel (Dura Turn Diamond ® Bearing)
  • Eksklusiv lyddæmperteknologi til effektiv reduktion af pladevibrationer
  • CLD-teknologi (Constraint Layer Damping) til forbedret resonansadfærd
  • Optimeret multi-sandwich chassis for højere stivhed og bedre akustiske egenskaber
  • 3-punkts opsætning med specielle gel-dæmpede fødder
  • 15 års garanti (med registrering)

LÆS ALT OM DE HELT NYE TEKNOLOGIER LÆNGERE NEDE I BESKRIVELSEN

kr.39,999.00kr.45,499.00

Delbetaling
2.000 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 39.999 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 2.000 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 39.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): ASDOUBLEXDK Kategori:

FRI FRAGT I HELE EU

OBS! PRISEN ER UDEN TONEARM

Vælg den perfekte tonearm til Double X NEO lige her

Acoustic Signature – Double X NEO

Tekniske Specifikationer

Hastighed

33 1/3 RPM og 45 RPM

Strømadapter

Ekstern strømforsyning (100–260V AC)

Tonearme

Understøtter 9" tonearme

Antal tonearme

1

Pladetallerken

Anodiseret aluminium (Ø300 x 50mm / 10.3 kg),
med 8 Silen­cer moduler

Mål

440mm x 350mm x 150mm (BxDxH)

Vægt

ca. 24 kg

De nye teknologier

DMC-10 (Digital Motor Control)

Acoustic Signatures helt nye elektroniske Digital Motor for modellerne TORNADO NEO, HURRICANE NEO og TYPHOON NEO. Den leveres med en multi-spændings indgang og en afskærmet strømforsyning med tung indbygget filtrering. Denne nye enhed genererer en fuldstændig perfekt sinus- og cosinusbølge til drift motorerne. Alt sammen genereret af en microcontroller, som beregnes permanent.
Som en ny funktion måler DMC-10 forvrængningen forårsaget af fasefejl fra motorerne og automatisk justerer faseforskydningen til den rette værdi, hvilket resulterer i mindre motorvibrationer.

 

DMC-20 (Digital Motor Control)

Acoustic Signatures helt nye elektroniske Digital Motor for top-modellerne MONTANA NEO, ASCONA NEO, INVICTUS JR. NEO og INVICTUS NEO. Den har alle de samme funktioner som DMC-10, men leveres med et mere stift og mere stabilt hus, samt en mere kraftig intern strømforsyning. Som en ny funktion måler DMC-20 forvrængningen forårsaget af fasefejl fra motorerne og automatisk justerer faseforskydningen til den rette værdi. Dette gøres 10 gange mere nøjagtigt end DMC-10 på grund af mere raffineret software- og hardwaremuskler, hvilket resulterer i betydeligt mindre vibrationer fra motorerne. DMC-20 kan bruges som en opgradering til enhver DMC-10 motor.

 

DTD Bearing (Dura Turn Diamond Bearing)

Dette splinterny-udviklet leje er efterfølgeren til det berømte Tidorfolon-leje. Acoustic Signatures Tidorfolon-leje satte nye standarder indenfor pålidelighed og lydkvalitet. Hvad og hvordan kunne det forbedres? De startede fra bunden og reducerede støjniveauet. Ethvert leje skaber støj ved at bevæge sig. Ved reduktion af støj skabes sortere baggrund, når der lyttes til musik. SÅ, derfor udviklede Acoustic Signature nye sinterbøsninger med større oliereservoirer. Sintermateriale har en indvendig struktur som en svamp. Inde i hullerne kan en svamp indeholde vand- Acoustic Signature bruger dem til at opbevare den nødvendige smøreolie. Men ved at tredoble størrelsen på hullerne øges mængden af implementeret smøring og endnu vigtigere overfladen, der har kontakt med pladens spindel. Mindre overfladekontakt skaber mindre støj. De har også skiftet spindlen. Nu er den i rustfrit stål, der er vakuumhærdet- så helt præcist slebet og derefter diamantbelagt. Denne belægning er et af de hårdeste materialer, der findes på jorden. Under plasmabehandlingsprocessen bliver overfladen meget hård- tæt på diamant. Derudover reducerer denne proces spindelens friktionskoefficient med 60%. Også her betyder mindre friktioner mindre støj og selvfølgelig mere levetid. Kombineret med de nye Sinter-bøsninger reducerede Acoustic Signature støjniveauet på pladespillerlejet til et ubesejret lavt niveau. Disse nye materialer der er blevet udviklede skaber et utroligt lydløst, men ekstremt stiv og holdbart leje- som Acoustic Signature er meget stolte af at dække med 15 års garanti.

 

AVC (Automatic Vibration Control)

AVC er Acoustic Signature’s helt nye teknologi til at forbedre lyden af deres produkter. Enhver motor skaber vibrationer under rotation. Et hovedmål er at reducere denne vibration og støj ved nøje at vælge motorleverandør og konstruktion. Men dette fungerer kun til et bestemt niveau. For virkelig at få vibrationsniveauet ned udviklede de AVC-teknikken.

Når de bruger vekselstrømsmotorer, har de 2 spoler og 24 poler. Spolerne får en sinusbølge og et 90 graders forskudt signal for at begynde at dreje. Tolerancer under fremstilling af motoren resulterer i en ikke-perfekt position af poler og spoler. Dette gælder enhver AC-synkron motor og skaber vibrationer. For at undgå eller minimere dette udviklede Acoustic Signature en teknologi, der måler den forvrængning, disse fejl skaber, og korrigerer dem fuldautomatisk ved, at justere faseskiftet til motorsignalerne, så vibrationerne reduceres dramatisk. Og endnu vigtigere er det, når mere end én motor bruges til at drive en følsom pladespiller.

Denne nye hardware og softwareløsning AVC fås i forskellige kvalitetsniveuer.

Level 1:

Måler og kompenserer vibrationen effektivt for op til 2 motorer.

Level 2:

Her bruges en mere præcis version af hard- og softwaren til at beregne den korrekte faseforskydning, for at minimere vibrationerne til et fuldstændig utroligt niveau.

Level 3:

Dette er den mest avancerede version, der kombinerer meget følsom software og mere digital beregningskraft for at opnå næsten vibrations- og støjfri motorer. Da softwaren registrerer og fjerner de bedste fejl, er de nødt til at for-vælge og matche hver af de anvendte motorer til pladespillerne.

AVC-teknologien giver dig mindre vibrationer og mindre støj, der resulterer i en bedre og mere åben musikgengivelse når du bruger din pladespiller. Alt fungerer fuldautomatisk uden at du behøver at gøre noget. AVC-hard- og softwaren er integreret i de nye DMC-10 og DMC-20 motorstyringer, som er leveret med de nye 2020-modeller.

 

CLD (Constrained Layer Damping)

Den massive pladetallerken bruger tre niveauer af aluminium og messing samt messingindsatser (“lyddæmpere”). Ved at kombinere to eller flere forskellige materialer, fører det altid til en ændring af resonansadfærd. De er bundet sammen med et stort antal skruer, så de er meget tæt forbundet. Kombinationen af begge materialer har målbart reduceret (dæmpet) resonanser med ca. 25 dB, som er markant hørbart uden nogen negativ indvirkning på musikgengivelsen. Denne sandwich konstruktion med integreret lyddæmpere (CLD) var en langt bedre tilgang, end tilgangen uden CLD, og derfor var det et logisk træk at implementere det i 2020-modellerne.

Anmeldelser