Chat with us, powered by LiveChatOm Blue Cat Audio

Blue Cat Audio blev stiftet i 2017 af to musikglade drengerøve, med kæmpe passion for Hi-Fi. Allerede inden stiftelsen, var der stor kendskab til Zu Audio, som også blev første eksklusive mærke på programmet og det mærke Blue Cat Audio skulle bygges op omkring.

Siden startskuddet i 2017 med Zu Audio, har vi gennemgået en fantastisk udvikling. I dag står vi med otte eksklusive håndplukkede mærker (og der er flere på vej), der hver især frembringer unikke egenskaber, som i sammenkobling med hinanden giver musikalske oplevelser du ikke får andre steder. DET ER VI STOLTE AF!

Vigtigst for os- ÆRLIGHED! Vi er utrolig ligefrem og siger tingene som de er. På samme måde ønsker vi musikken skal være det overfor os. Den skal tæt på, den skal være ægte, den skal være live, den skal være dragende og intens. Præcis det, giver vores produkter følelsen af. Det er Hi-Fi når det er bedst!

Det er også vigtigt for os, at påpege, at vi ikke udelukkende er en webshop. Vi har et fantastisk hyggeligt showroom, hvor vi har et rigtig stort udvalg af produkter fra vores forskellige mærker, som du altid er velkommen til, at komme forbi og se og lytte til efter ønske.

KIG FORBI!  

Ansigterne bag Blue Cat Audio

Kennet Petersen

Det er aldrig nemt at skrive om sig selv, så denne tekst venter stadig på at blive skrevet.

Daniel Rand

32 år, opvokset i en familie, hvor der altid har været godt gang i den, med højt musik. Derfra har country musikken sat sit præg, for ikke også at nævne navne, som Dire Straits, Roxette, CCR, Tøsedrengene osv. Altså alt det gode gamle! Jeg ved godt det er farligt at sige, men jeg kan simpelthen ikke fordrage Pink Floyd og Diana Krall. Egentligt generelt alt det her ret så kedelige klassiske hi-fi demo musik, man altid høre rundt omkring på messer. Jeg forstår det simpelthen ikke.

Derudover er jeg typen der kalder en spade for en spade. Intet bliver pakket ind, hvilket jeg personligt mener er vigtigt for den bedste rådgivning. Perfekt rådgivning kommer med ærlighed og den får du herfra med 100% sikkerhed! 

 

 

Gratis forsendelse
af alle varer i hele EU

Køb for op til 100.000
Ingen renter eller gebyrer

2 års garanti