Chat with us, powered by LiveChatTre nye modeller i CS-serien

Cayin – CS-300A

Kære alle,

Så er der kommet nyt fra Cayin. Tre nye modeller i deres CS-serie, bestående af to nye integrerede stereo rørforstærkere, samt deres første og længe ventet RIAA forforstærker, for tilslutning af pladespiller. Sidstnævnte har vi især været spændt på, eftersom Cayin ikke tidligere har haft en separat RIAA på programmet og det ser yderst lovende ud.

Cayin videreføre deres unikke og super flotte forstærkerdesign til disse tre nye forstærkere, så de matcher alle deres andre forstærkere i CS-serien. 

Modellerne er som følger:

CS-300A:
En integrerede stereo rørforstærker, single-ended ren klasse A med en ydelse på 8 watt pr. kanal. Effektrørene er de yderst populære 300B rør, som har en helt unik måde at frembringe detaljer, ro og nærvær, samt en blød, rund og fyldig bas. For yderligere info og specifikationer- KLIK HER 

CS-805A:
Endnu en integrerede stereo rørforstærker, single-ended ren klasse A, men nu med en imponerende ydelse på hele 50 watt pr. kanal. Det er en fordobling i udgangseffekt kontra CS-845A. Hvor man i den nye CS-300A benytter 300B rør som effektrør, så bruges 300B rørene i denne model til forforstærkerdelen. Der bliver bestemt ikke sparet på kvaliteten og totalvægten alene på 38 kg, siger lidt om at den er bygget som en tank, der giver oceaner af overskud og musikalitet. For yderligere info og specifikationer- KLIK HER 

 CS-6PH:
Cayin’s første separate RIAA rør-forforstærker til pladespillere. Et produkt vi helt klart har set, som et manglende produkt i deres program. Endelig er den her, og den har ganske enkelt ALT det du søger i en RIAA forforstærker. Den understøtter både MM og MC pickupper, har alle nødvendige indstillingsmuligheder på fronten, har både alm. RCA (ubalanceret) samt XLR (balanceret) udgange og sidst men ikke mindst, så er det selvfølgelig med rør når vi snakker Cayin, så dine vinyler får den lækreste varme sprøde lyd, som kun kan opnås med rør. Køb din sidste RIAA forforstærker og du skal aldrig spekulere i at skifte igen! For yderligere info og specifikationer- KLIK HER

Fantastiske nyder fra Cayin! Klik ind og tag et kig på dem. Hvis spørgsmål, så fang os lynhurtigt på LiveChat, eller fang os på almindeligvis pr. mail eller telefon.

VI SES!

 

 

Nyheder

Sparxpres finansiering

Lån op til 100.ooo kr. rente/gebyrfrit Blue Cat Audio kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde en nem og billig finansiering af dit køb - uanset om du ønsker at handle hos os i vores fysiske ... [...]

Nyt mærke | Audio GE

TEDDY indtager skandinavienAudio GE - Teddy ved siden af eksklusivt Steinway pianoKære alle! Say hello to TEDDY and his companions! Vi byder velkommen til Audio GE i hele skandinavien, som ... [...]

Nyt mærke | LYRIC Audio

LYRIC Audio - Tysk håndværk i topklasse!LYRIC Audio - Ti 100 MKII integreret stereo rørforstærker"Vi har længe eftersøgt et forstærker brand i den absolutte High-End klasse, som skal have ... [...]

Nye Cayin forstærkere

Tre nye modeller i CS-serienCayin - CS-300AKære alle, Så er der kommet nyt fra Cayin. Tre nye modeller i deres CS-serie, bestående af to nye integrerede stereo rørforstærkere, samt deres første ... [...]

TDG Audio

Ifm. lancering af vores nye hjemmeside, er det også med stor glæde, at vi endelig kan præsentere jer for TDG Audio. Indbygningslyd er et kæmpe marked med oceaner af muligheder for at integrere ... [...]

Zu Audio

Boiled down Zu Audio designs are based on experience, physics, common sense, and attentive listening to all forms of music and sounds—real and recorded. Our efforts to make playback fun and ... [...]