Chat with us, powered by LiveChatDet handler om STRØM

Vi er super glade for at kunne præsentere jer alle sammen for GigaWatt. Om man vil det eller ej, så er strøm ikke bare strøm. Med en strømrenser/filter eller en Multi-stikdåse fra GigaWatt sikre du dig mod dårligt tilført strøm til dine elektroniske apparater, hvad enten det er din gaming konsol, dit hi-fi udstyr eller f.eks. dit fjernsyn.

Effekten af et GigaWatt produkt i dit system giver en markant hørbar forskel til det bedre, men giver dig samtidig også en tryghed, fordi de beskytter dit udstyr. 

Vi har i rigtig mange tilfælde snakket med kunder, som har døjet med støj. Mange gamle huse er ikke særlig godt jordet, og generelt kan el-nettet måske være af ældre dato. Med en strømrenser/filter, kan dette problem netop imødekommes, og du vil kunne tilføre dit system betydeligt bedre strøm, til stor fordel for lydkvaliteten, støjen og den større sikkerhed.

GigaWatt er en af de absolut førende leverandører på markedet. For dem handler det udelukkende om strøm og intet andet. Det er derfor rigtig mange vælger deres produkter, fordi de er blandt de absolut bedste til det de gør.

Kan du nikke genkendende til udfordringer med støj og måske usikkerhed omkring dit system, så tag et kig på GigaWatt’s produkter via topmenuen under kategorien “STRØM”

LET’S POWER IT UP!!

Kennet / Daniel 

 

 

Nyheder

TDG Audio

Ifm. lancering af vores nye hjemmeside, er det også med stor glæde, at vi endelig kan præsentere jer for TDG Audio. Indbygningslyd er et kæmpe marked med oceaner af muligheder for at integrere ... [...]

Zu Audio

Boiled down Zu Audio designs are based on experience, physics, common sense, and attentive listening to all forms of music and sounds—real and recorded. Our efforts to make playback fun and ... [...]

GIGAWATT

Vi er super glade for at kunne præsentere jer alle sammen for GigaWatt. Om man vil det eller ej, så er strøm ikke bare strøm. Med en strømrenser/filter eller en Multi-stikdåse fra GigaWatt sikre ... [...]

VELKOMMEN!

I det sidste lange stykke tid har vi arbejdet på lige præcis det i ser resultatet af her. En hjemmeside der har fået et kæmpe løft på samtlige parametre, som i sidste ende skal give dig som kunde [...]